syyskuuta 26, 2017

3 askelta, jotka auttavat sinua saavuttamaan potentiaalisi




Sinun potentiaalisi on rajaton. Et ehkä näe sitä vielä, mutta se on totta! Saatat ihailla suuresti ihmisiä, jotka ovat tehneet elämässään jotain rohkeaa ja merkittävää ja vaikka haluisit olla enemmän heidän kaltaisensa et ehkä usko, että sinussa on "sitä jotain", jota sellaiseen rohkeaan ja merkittävään elämään vaaditaan. Minulla on sinulle kuitenkin hyviä uutisia: sinussa oleva potentiaali on aivan yhtä suuri ja ihmeellinen kuin niidenkin ihmisten, joita ihailet.

Sinun potentiaalisi on kuin siemen. Ajattele vaikka omenan siementä. Siihen on kätketty kaikki kyky ja mahdollisuus kasvaa isoksi omenapuuksi ja lopulta vaikka upeaksi puutarhaksi. Ennen kuin siemen pääsee kasvamaan puuksi tai puutarhaksi, se täytyy kuitenkin istuttaa oikeanlaiseen maaperään ja siitä täytyy pitää huolta. Sama pätee sinunkin elämääsi. Tässä on kolme askelta, jotka auttavat sinua pitämän huolta omasta potentiaalistasi.

1. Usko, että sinussa on potentiaalia

Voi kuulostaa hassulta, mutta ensimmäinen asia on uskoa, että sinussa on potentiaalia. Sillä ei ole merkitystä mitä olet elämässäsi tehnyt tai kokenut, sinun potentiaalisi ei ole kadonnut mihinkään. Se on kirjoitettu sinun sydämeesi ja se vain odottaa sitä, että laittaisit sen käytäntöön!

2. Unelmoi suuria

Uskon, että paras tapa saada yhteys omaan potentiaaliin on alkaa unelmoida. Unelmat paljastavat niitä asioita, mitä sinä todella tahtoisit olla ja tehdä elämässäsi. Unelmat sivuuttavat pelkosi ja tämänhetkiset rajoitteesi ja hyppäävät suoraan sellaiseen tulevaisuuteen, josta haluisit itsesi löytää.

3. Ota ensimmäinen askel

Kun tiedät mitä unelmasi ovat, voit ottaa ensimmäisen askeleen niitä kohti. Sillä ei ole merkitystä onko askeleesi pieni tai suuri, kunhan vain otat sen! Ja kun olet ottanut ensimmäisen askeleen, älä pysähdy siihen vaan jatka uusien askelien ottamista. Matkan varrella sinua varmasti haastetaan kasvamaan, venymään ja muuttumaan. Se ei tunnu aina mukavalta, mutta se kasvattaa sinua vähitellen unelmiesi kokoiseksi.

Siemenen matka puuksi voi olla pitkä, mutta ajallaan se tapahtuu. Samalla tavoin sinun matkasi oman potentiaalisi täyttämiseen voi viedä aikaa, mutta varmasti se tapahtuu, jos teet oman osuutesi sinnikkäästi etkä anna periksi.

Love, Carita

Ps. Tämän viikon lauantaina 30.9. järjestetään Kallion kirkossa naisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tapahtumapäivä, joka on nimeltään Puhkea kukkaan. Voit tutustua tapahtumaan tästä linkistä!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti